Indhent tilbud

SILENT SPACE ─ støjhegn der både absorberer og reflekterer uønsket støj

SILENT SPACE har de helt samme dobbelt funktionelle egenskaber som QUIET ZONE. Hegnet har både støjabsorberende egenskaber med en gennemsnitlig absorptionseffekt på 65%, og gode støjreflekterende egenskaber.

Hegnets udskæringer på den reflekterende side er ikke så dybe som for QUIET ZONE.  De kileformede udskæringer bryder lyden mere diffust i flere retninger end de mere synkrone og mindre frekvente udskæringer i QUIET ZONE vil gøre. I sidste ende skal man vælge den model støjhegn, som man bedst kan lide at se på.

Hegnets farver

SILENT SPACE fås i 3 standardfarver:  perlegrå RAL 7038,  sort RAL 9005 og hvid RAL 9010.  Alle andre specialfarver kan laves på bestilling men koster lidt mere at producere.Hegnets effekt

SILENT SPACE er testet af DELTA på DTU med henblik på at måle hegnets absorptionsevne. Men hegnet har med sin tæthed og vægt også en væsentlig støjisolerend effekt, så vi betragter dette hegn som en "hybrid" med både støjabsorberende og støjreflekterende egenskaber. Ideen med hegnet er, at man selv kan vælge, hvilken type moduler, som skal vende ud til vejen eller ind imod haven. Kun den åbne side med lameller og Stratocell dug vil være absorberende, og skal derfor vendes ud til den side med mest reflekterende støj fx. ud til vejen, hvor støjen bliver låst inde og reflekterer mellem bygninger, træer, biler mv.  Eller i andre tilfælde hvor støjen reflekterer rundt inde i haven som følge af hårde genstande som fx. stenfliser på terrassen, store træer, et udhus mv. Den anden side med udskæringer vil både være god til at ændre støjens retning og reflektere støjen. Dette kan være effektivt i et miljø, hvor støjen kommer ind i haven fra andre retninger end vejen, fx. fra naboer. Eller i landlige miljøer ud til vejen, hvis der ikke er bygninger, biler og træer på vejens modsatte side. Læs mere om støjs isolerende og absorberende effekter under "VIDEN OM STØJ".

Priser pr. FAG for SILENT SPACE (inkl. moms)

Varebeskrivelse

SILENT SPACE - MALET

FAG (HXL):

200 x 200 cm

Stolpe:

Stolpe: Eg på stål.
Mål:  13 x 13 x 300 cm
Vælg ml. sort eller brunt bejdset

Leveringstid:

4 - 8 uger

Pris pr. meter
kr. 4000,00

Vi kan tilbyde

Kontakt os