Støjhegn ─ dæmp generende støj i haven med et lyddæmpende hegn  

Reducér generende støj i haven med vores lyddæmpende støjhegn ─ også kaldet støjhegn/støjværn/støjskærm.

Støjgener fra fx trafikstøj kan både være generende i hverdagen og kan på sigt give problemer med koncentrationen og stress. Vores støjhegn er beregnet til at reducere generende støj og skabe ro i omgivelserne. Vi forhandler 3 typer af støjhegn.  2 modeller har egenskaber,  som både kan reflektere og absorbere støjen med stor effekt.  En model er primært egnet til at reflektere støjen men har qua sit specielle design også en mindre absorberende effekt.  I alle hegn anvendes et blødt materiale kaldet Stratocell.  Dette materiale er mest kendt fra jetfly, hvor det indgår som en støjbarriere mellem flyets paneler for at dæmpe støjen fra jetmotorerne.

Alle vores støjhegn er blevet testet af DELTA på et laboratorium ved DTU.

ZERO SOUNDS ─ lydisolerende støjhegnStøjhegnet ZERO SOUNDS

ZERO SOUNDS støjhegn er testet for sin lydisoleringsevne af DELTA i et laboratorium på DTU.  Hegnet kan reducere generende støj betydeligt med 24 dB. ZERO SOUNDS er en sandwich konstruktion med et blødt tusind cellet materiale kaldet "Stratocell" i midten,  som har en stærk støjdæmpende effekt. Materialet anvendes bl.a. mellem panelerne i jetfly.  

Den 35 mm tykke Stratocell Whisper-plade medvirker betydeligt til en reduktion af lyden på 24 dB,  hvor et almindeligt tæt træhegn til sammenligning højst reducerer lyden med 15-16 dB.

Læs mere om støjhegnet ZERO SOUNDS 

QUIET ZONE ─ hybridt støjhegn 

Støjhegnet QUIET ZONE er en "hybrid" dvs. at hegnet både har en støjisolerende (reflekterende) og støjabsorberende effekt. Den reflekterende side er med udskæringer i træet, som bryder støjen retning og slår den tilbage. Den absorberende side er med lameller, hvor en 20 mm tyk Stratocell plade er eksponeret ml. lamellerne direkte til støjkilden og dermed giver den maksimale absorptionseffekt. 

QUITE ZONE er testet for sin absorptionseffekt af DELTA i et laboratorium på DTU,  hvor resultatet viste en absorptionskoefficient på 0.65.  Denne værdi betyder, at gennemsnitligt 65% af al støj bliver absorberet i hegnet. Dette hegn absorbere støjen helt op til 80% ved de høje lyde ml. 1000-Støjhegnet QUIET ZONE2000 hz. Fordelen med dette hegn er,  at man med denne dobbeltfunktion kan tilpasse hegnet retning til støjens retning og omgivelserne i øvrigt. 
QUIET ZONE fås i 3 standardfarver: perlegrå RAL 7038, sort RAL 9005 
og hvid RAL 9010. 

Alle andre specialfarver kan laves men koster lidt mere at producere.

 

Læs mere om støjhegnet QUIET ZONE

SILENT SPACE - Hybridt støjhegn ─ samme gode egenskaber
som QUIET ZONE

SILENT SPACE har de samme dobbelt funktionelle egenskaber som QUIET ZONE. Hegnet har både støjabsorberende egenskaber med en gennemsnitlig absorptionseffekt på 65%, og gode støjreflekterende egenskaber. Hegnets udskæringer på den reflekterende side er ikke så dybe som for QUIET ZONE, men de forekommer hyppigere. De kileformede udskæringer bryder lyden i en mere diffus retning end de mere synkrone udskæringer i QUIET ZONE vil gøre. Dybere udskæringer vil omvendt bremse og indkapsle lyden mere.
Er man plaget af meget forskellige støjkilder og kommer støjen fra mange retninger, så vil SILENT SPACE være det rette valg. Man kan med fordel vende den side med lamellerne ud til den støjende vej, hvis der er reflekterende bygninger på den modsatte side af vejen. Dette kan dog være meget svært at vurdere støj forholdene selv, og vi hjælper Jer gerne med denne vurdering.

 

SILENT SPACE fås i 3 standardfarver: perlegrå RAL 7038,  sort RAL 9005 og hvid RAL 9010. Alle andre specialfarver kan laves på bestilling men koster lidt mere at producere.

Læs mere om støjhegnet SILENT SPACE

Pris pr. FAG (inkl. moms)

Varebeskrivelse

ZERO SOUNDS

Støjhegn med Stratocell Whisper-plade og efterbehandling med tjæreolie

FAG (HXL):

200 x 200 cm

Stolpe:

Sibirisk Ceder

12 x 12 x 280 cm, brunt olieret

Leveringstid:

4 - 8 uger


kr. 5500,00
Varebeskrivelse

QUIET ZONE

Hybridt støjhegn ─ reflekterer og absorberer generende støj

FAG (HXL):

200 x 200 cm

Stolpe:

Sibirisk Ceder

12 x 12 x 280 cm, brunt olieret

 

Leveringstid:

4 - 8 uger

Brændt træ/ Malet
kr. 6000,00
Malet/Malet
kr. 5500,00
Varebeskrivelse

SILENT SPACE

Mange af de samme gode egenskaber som QUIET SPACE

FAG (HXL):

200 x 200 cm

Stolpe:

Sibirisk Ceder

12 x 12 x 280 cm, brunt olieret

Leveringstid:

4 - 8 uger

Brændt træ/Malet
kr. 6000,00
Malet/Malet
kr. 5500,00

Professionel opsætning af støjhegn – et nødvendigt "must"

Et støjhegn er mere tidskrævende at opsætte end et almindeligt hegn, da det som beskrevet består af mange flere dele. For at støjhegnet skal virke korrekt efter hensigten, så er det helt essentielt og afgørende, at netop denne type hegn også opsættes helt korrekt.

Vores kyndige hegnsteam står altid til din rådighed for at tilbyde dig montagen af vores støjhegn, som absolut kræver en professionel opsætning.

Vi tilbyder normalt kun montage af vores egne hegn på Sjælland. Men for støjhegnene gælder, at vi undtagelsesvist også tilbyder montagen i andre landsdele, såfremt vi har fri kapacitet.

 

Få et uforpligtende tilbud i dag!

På telefon 32 17 40 95 / 24 65 40 95 eller på mail info@fancy-fences.dk kan du få et uforpligtende tilbud på støjhegn til dine behov eller blot høre mere om de 3 modeller vi tilbyder.

Vi kan tilbyde

Kontakt os