Indhent tilbud

ZERO SOUNDS ─ flot støjhegn til kraftig reduktion af generende støj

Dette støjhegn er lydtestet hos DELTA i laboratorium på DTU og reducerer lyden 24 dB. Et almindeligt tæt træhegn vil reducere støjen ca. 16 dB. En ekstra støjreduktion på 3-4 dB svarer til, at støjen føles halveret for det menneskelige øre, så 8 DB føles som en kraftig støjdæmpning. Hegnet består af 2 ens kassetter. Kassetten er en sandwich konstruktion bestående af 2 ens sider med udskårede bølgeformede rafter i gran, som er olieret med en sværteagtig langtidsholdbar trælasur fra Beckers. Imellem disse rafter er indlagt en 35 mm tyk Stratocell Whisper plade.

Stratocell er et stærk lyddæmpende materiale, som fx. anvendes mellem panelerne i jetfly. Pladen er blød og let og dens tusind cellede struktur er yderst effektiv til både at absorbere lyden og isolere hegnet mod lydgennemtrængning. Test af støjhegnets lydisoleringsevne

ZERO SOUNDS er testet med henblik på at måle lydisoleringsevnen. Hegnet er primært egnet til at bryde, stoppe (isolere) og reflektere lyden. Bor man ud til en støjende vej, hvor der ikke er træer og bygninger på den modsatte side af vejen, så er hegnet meget effektivt. Hegnet er også super effektivt at opstille inde i haven tæt på huset ─ fx rundt om husets terrasse. Sidstnævnte foranstaltning er særligt relevant at iværksætte i de tilfælde hvor støjkilden kommer langt væk fra dit hus. Kommer støjen fx 25-30 meter eller længere væk fra din have eller står støjhegnet meget langt væk fra dine opholdssteder i haven, så er det måske nytteløst at opsætte et støjhegn i skellet ud til vejen, da dele af støjen - uanset højden på hegnet ─ så vil vandre over hegnet og fortsat give støjgener omkring husets terrasse, eller hvor man nu i øvrigt opholder sig mest.

 

Læs mere om disse effekter på siden: Viden om støj.

 

Se vores produkter

Priser pr. FAG for ZERO SOUNDS (inkl. moms)

Varebeskrivelse

ZERO SOUNDS - OLIERET

Støjhegn efterbehandlet med tjæreolie

FAG (HXL):

200 x 200 cm

Stolpe:

Stolpe: Eg på stål.
Mål:  13 x 13 x 300 cm
Vælg ml. sort eller brunt bejdset

Leveringstid:

4 - 8 uger

Pris pr. meter
Kr. 3500,00