NYE TIDER : ''Maling på træ er slet ikke som i gamle dage!''.

  • Maling med minimalt krav til vedligeholdelse.
  • Maling med maksimal træbeskyttelse.
  • Maling af hensyn til miljøet - svanemærket.

Vedligeholdelse af vores støjhegn

ZERO SOUNDS QUIET ZONESILENT SPACE                                          

Vi anvender til disse 3 støjhegn en særlig hybrid maling ”Perfekt Täck Lasyr” fra Beckers baseret på linolie og alkydolie-acrylat. Linolien fungerer som en grunder, der trænger dybt ind i træet, så malingen sidder godt fast. Alkydolie-acrylaten binder stærkt på linolien og har betydning for, at malingen får en heldækkende pigment ligesom en traditionel maling.  Men den helt store forskel er,  at denne nye generation maling aldrig vil skalle af,  selvom man overmaler træet utallige gange.  Malingen er super let at påføre, falmer eller afbleger ikke,  og fremhæver træets naturlige årestruktur.

Langtidsholdbar og miljøvenlig maling 

Denne maling er miljørigtig og svanemærket,  da den ingen giftige opløsningsmidler indeholder. Det er en bæredygtig revolution indenfor nutidens male teknologier.

Den er yderst langtidsholdbar og kræver kun en efterbehandling af dig hvert 4-5 år i følge producenten. Vi anbefaler dog,  at især sydvendte sider behandles lidt oftere, måske hvert 3-4 år,  da solens kraft er større her.

Derfor er der ingen grund til bekymring over,  om disse 3 støjhegn bliver ”trælse” at vedligeholde med tiden. Tværtimod vil du nyde at kæle for dit hegn de få gange i livet, at det skal have en tur.

Rådgivning om vedligeholdelse

Såfremt du har spørgsmål til vedligeholdelse eller vores hegn generelt, så er du velkommen til at kontakte os eller ringe på 24 65 40 95

Vi kan tilbyde

Kontakt os