NYE TIDER : ''Maling på træ er slet ikke som i gamle dage!''.

  • Maling med minimalt krav til vedligeholdelse.
  • Maling med maksimal træbeskyttelse.
  • Maling af hensyn til miljøet - svanemærket.

Vedligeholdelse af vores støjhegn

ZERO SOUNDS QUIET ZONESILENT SPACENOISE KILLER                                          

Vi anvender til QUIET ZONE, SILENT SPACE og NOISE KILLER "Perfekt Täck Lasyr" fra Beckers baseret på linolie og alkydolie-acrylat. Linolien fungerer som en grunder, der trænger dybt ind i træet, så malingen sidder godt fast. Alkydolie-acrylaten binder stærkt på linolien og har betydning for, at malingen får en heldækkende pigment ligesom en traditionel maling. Men den helt store forskel er, at denne nye generation maling aldrig vil skalle af, selvom man overmaler træet utallige gange. Malingen er super let at påføre, falmer eller afbleger ikke, og fremhæver træets naturlige årestruktur.

Olie: vi anvender til ZERO SOUNDS og NOISE KILLER en særlig brunbørstet "Trælasur" fra Beckers. Denne lasur er ikke heldækkende men dækker dog så godt at den beskytter træet mod UV lyset og samtidigt viser træets åretegninger og knaster. Ligesom med malingen kan man behandle træet utallige gange uden at lasuren skaller af. .

Langtidsholdbar og miljøvenlig maling

Både maling and lasur er miljørigtige og svanemærket, da de ingen giftige opløsningsmidler indeholder. Det er en bæredygtig revolution indenfor nutidens male teknologier.

De er yderst langtidsholdbare og kræver kun en efterbehandling af dig hvert 4-5 år i følge producenten. Vi anbefaler dog, at især sydvendte sider behandles lidt oftere, måske hvert 3-4 år, da solens kraft er større her.

Der er således ingen grund til bekymring over, om vores støjhegn i træ bliver "trælse" at vedligeholde med tiden. Tværtimod vil du glædes ved at kæle for dit hegn de få gange i livet, at det skal have en tur.

Rådgivning om vedligeholdelse

Såfremt du har spørgsmål til vedligeholdelse eller vores hegn generelt, så er du velkommen til at kontakte os eller ringe på 24 65 40 95.

Vi kan tilbyde

Kontakt os