Vedligeholdelse af ZERO SOUNDS

Vi anvender til dette støjhegn en tyktflydende nøddebrun linolie blanding fra Tikkurila. Linoliens formål er at åbne træets porer og trænge ind i træet, så al fremtidig oliering vil binde på træet og ikke skalle af. Oliens koncentrerede pigmenter gør, at træet får et råt og sværtet look og disse farvepigmenter beskytter samtidigt olien og træet mod sollysets stærke UV stråler. Denne olie er langtidsholdbar og kræver kun efterbehandling hvert 5. år i følge producenten. Men vi anbefaler dog, at især sydvendte sider behandles oftere, måske hvert 2-3 år.

Alternativt kan kunder købe ZERO SOUNDS ubehandlet sammen med løse spande af en særlig tjæreolie-/linolie recept blanding fra SKOVGAARD & FRYDENBERG. Denne gør-det-selv oliebehandling med en langhåret børste giver hegnet et mere dækkende mørkebrunt nøddetræs look. Og denne behandling er med sit indhold af 80% tjæreolie også en yderst langtidsholdbar løsning.

Vedligeholdelse af QUIET ZONE og SILENT SPACE

Vi anvender til disse 2 støjhegn en tynd heldækkende industrimaling ULTRA PRO30 fra Tikkurila, som både binder godt på træet og er en heldækkende topcoat. Malingen anvendes både på den ene side med lameller/dug og på den anden side med de mange indskæringer. Vi anbefaler, at hegnene overmales hvert 3-4 år med 1 lag af den samme maling. Det er super nemt og hurtigt at påføre denne tynde heldækkende industrimaling på træet.

Alternativt kan kunder købe disse 2 støjhegn ubehandlet sammen med løse spande af enten ren linolie tilsat farvepigmenter eller en særlig tjæreolie-/linolie recept blanding, begge fra SKOVGAARD & FRYDENBERG. Denne gør-det-selv oliebehandling med en langhåret børste giver hegnet en varm glød. Linolien skal ligesom malingen genopfriskes hvert 3-4 år med 1 lag af den samme olie. Tjæreolie-/linolie blandingen giver træet en kraftigere dækning og er ekstremt langtidsholdbar. Hvor længe afhænger dog meget af omgivelserne. Den kan i de fleste tilfælde stå 10 år, inden den skal opfriskes igen.

Vi kan tilbyde

Kontakt os