Vores målsætning i Wico Timber er at yde en professionel rådgivning til vores kunder samt give en garanti for at levere havehegn af høj kvalitet med en lang levetid.

Plankeværk er et meget traditionelt og relativt enkelt hegn. Derfor kan man nemt tro, at kvaliteten ikke betyder noget. Men det gør den. Hvis du vil have et plankeværk, der består i mange år, ikke bliver nedbrudt af vores fugtige kolde klima eller vælter i en orkan, så betyder trætypen og tykkelsen på plankerne rigtigt meget.

Fancy Fences tilbyder 2 modeller plankeværk af ubehandlet Sibirisk Cedertræ.  Tikøb og Esrum.  Tykkelsen på de høvlede planker er 33 mm.   Cedertræets oxiner (æteriske olier) bevirker, at træet ikke behøver nogen yderligere træbeskyttelse og blot bør patinere sølvgråt. En efterbehandling er derfor overflødig og bliver så kun et spørgsmål om æstetik.

De naturlige æteriske olier, som findes i alle Thuja træer bevirker, at træet opfører sig meget roligt og sjældent vrider sig.   Disse forhold er vigtige for, at plankeværket ikke med tiden vil begynde at åbne sig mellem brædderne eller bue. Man kan selv vælge, om man vil behandle hegnet med olie eller lade det stå og patinere gråt. Dette er en smagssag.  Cedertræets Thujapliner bevirker, at denne træsort er særlig modstandsdygtig overfor f.eks. svampegreb. Stolperne leveres også i Cedertræ, som dog altid skal tjæres grundigt på den del, som er under jordniveau. 

Fancy Fences tilbyder også en speciel model i ubehandlet Sibirisk gran.   Seven Seas.   Tykkelsen på de fræsede rafter er 50 mm.  Til dette hegn tilbyder vi enten H-stolper i Ceder eller Kastanje. 

Vi forhandler forskelligt slags tilbehør til alle 3 plankeværk (maling, træolie, skruer, stolpehatte mv.), som alle kan tilkøbes.  Læs mere om mulighederne under "Tilbehør/Havehegn".

Se vores produkter

Pris pr. FAG (inkl. moms)

Varebeskrivelse

Tikøb

Olieret Sibirisk Ceder, olien skal købes separat

FAG (HXL):

180X200 cm, Saml-selv

Stolpe:

Sibirisk ceder, 9 X 9 X 280 cm. Leveres med pyramide stolpehatte.

Leveringstid:

2-3 uger

TIKØB
kr. 2000,00
Varebeskrivelse

Esrum

Olieret Sibirisk Ceder, olien skal købes separat

FAG (HXL):

180X200 cm, Saml-selv

Stolpe:

Sibirisk ceder, 12 X 12 X 280 cm. Leveres med stolpehatte med kip.

Bundpl.:

Sibirisk ceder, 7 X 12 X 200 cm.

Leveringstid:

2-3 uger

ESRUM
kr. 2500,00
Varebeskrivelse

Seven Seas

Olieret Sibirisk Gran, olien skal købes separat

FAG (HXL):

180x200, saml-selv

Stolpe:

Kastanje eller Ceder

Bundpl.:

Kastanje eller Ceder

Leveringstid:

3-5 uger

Kastanje
kr. 4000,00
Ceder
kr. 3500,00

Få det udtryk, som du ønsker

Vi tilbyder 2 typer plankeværk. Det klassiske TIKØB hegn, som er et helt klassisk brædde- hegn uden dikkedarer. Og det lidt mere atypiske ESRUM hegn, der er et såkaldt T-hegn. 

Et plankeværk er et havehegn med lange traditioner. Det er lukket helt af til naboerne. Det meget enkle udtryk bevirker, at valget af denne type hegn sjældent fører til den store uenighed mellem naboer. Det er på den måde et sikkert valg.

 

Vi er din kyndige partner

Når du står overfor at skulle vælge, hvilket hegn der opfylder dine ønsker, er vi din kyndige partner. Vi er klar til at hjælpe dig på rette vej. Et plankeværk som TIKØB hegnet er populært blandt vores gør-det-selv kunder, fordi opsætningen er simpel og hurtig. ESRUM hegnet er mere tidskrævende at opsætte, men med vores opsætningsvejledning kan dette hegn også nemt opsættes af gør-det-selv kunder. Har du brug for hjælp til opsætning af plankeværket tilbyder vi denne service på hele Sjælland.

 

Kontakt os for et tilbud i dag

Du er velkommen til at ringe på telefon 32 17 40 95 / 24 65 40 95 eller skrive på mail info@fancyfences.dk, hvis du har spørgsmål til vores leverance eller montering af plankeværk.