Vores målsætning i Fancy Fences er at yde en professionel rådgivning til vores kunder samt give en garanti for at levere havehegn af høj kvalitet med en lang levetid.

Lamelhegn fra Fancy Fences

Hvis du er på udkig efter et nabovenligt træhegn til haven eller et hegn som bare er super nemt at opsætte hurtigt, så kan et lamelhegn meget vel være den helt rigtige løsning. Fancy Fences har et lille udvalg af forskellige lamelhegn, som har det til fælles, at de alle er produceret af meget holdbare træsorter, hvilket giver dem en lang levetid og sikrer, at hegnene er af højeste kvalitet. Lamelhegn kan leveres i forskellige farvekombinationer.  Som en lukket model eller den lidt mere nabovenlige halvåbne model.

Se vores produkter

Priser for lamelhegn (inkl. moms)

Varebeskrivelse

Høsterkøb Malet

Lamelhegn i asp sort (åben model)

FAG (HXL):

180 x 180 cm, samlet modul

Stolpe:

Malet Sibirisk cedertræ, 12 X 12 X 300 cm

Leveringstid:

lagervare i sort

åben model (sort eller svenskrød)
kr. 1800,00
Varebeskrivelse

Høsterkøb malet

Lamelhegn i robinietræ sort (lukket model)

FAG (HXL):

180X180 cm, samlet modul

Stolpe:

Malet Sibirisk cedertræ, 12 X 12 X 300 cm

Leveringstid:

begrænset lagervare

lukket model (kun i sort)
kr. 2700,00
Varebeskrivelse

Høsterkøb - Natur

Lamelhegn i olieret Robinietræ (Åben model)

FAG (HXL):

180X180 cm, samlet modul

Stolpe:

Robinie, 12 X 12 X 280 cm

Leveringstid:

Lagervare

åben model
kr. 2500,00
Varebeskrivelse

Høsterkøb - Natur

Lamelhegn i olieret Robinietræ (Lukket model)

FAG (HXL):

180X180, samlet modul

Stolpe:

Robinie, 12 X 12 X 280 cm

Leveringstid:

begrænset lagervare

lukket model
kr. 2500,00

Nem og hurtigt montering af lamelhegn

Vores lamelhegn leveres i færdigsamlede moduler som er nemme og hurtige at montere direkte til stolperne med 2 vinkelbeslag. Vi udbyder som standard alle lamelhegn i størrelsen 180X180 cm. Man vil typisk hæve hegnet 2-3 cm over jordniveau, så stolperne bør minimum monteres 185 cm over jordniveau. Skulle der være brug for ekstra vejledning, kan vi dog stå til rådighed med hjælp til montering på hele Sjælland.

 

Et lamelhegn som passer til din have

Ønsker du kun 2-4 stk. lamelhegn til at lave et læhegn i hjørnet af haven eller på terrassen, så er den halvåbne model den rette løsning. I stormvejr vil denne model bedre kunne bryde vinden end den lukkede model. Den lukkede model er selvsagt mere privat.

Vælg mellem et sortmalet lamelhegn i Gran med sorte stolper i Cedertræ til, eller et olieret lamelhegn af Robinietræ ligeledes med stolper af Robinietræ. Både den nordligtvoksende Gran og Robinietræ er meget anvendte træsorter udendørs pga. af deres særligt gode egenskaber. Robinietræ menes at være den mest holdbare Europæiske træsort til udendørs brug. Lamelhegn egner sig til mange slags udendørs miljøer. Indhegning af haven, af terrassen, som læhegn m.fl.

 

Vi hjælper dig gerne på vej

Hvis du vil høre mere om, hvilke lamelhegn Fancy Fences kan levere, eller hvis du har andre spørgsmål til vores træhegn i øvrigt, så hjælper vi dig gerne på vej. Du kan ringe på telefon 32 17 40 95 / 24 65 40 95 eller skrive på mail info@fancyfences.dk