Vores målsætning hos Fancy Fences er at yde en professionel rådgivning til vores kunder samt give en garanti for at levere designhegn til haven af høj kvalitet med en lang levetid.


Plankeværk fra Fancy Fences 

Plankeværk som hegn er et meget traditionelt og relativt enkelt hegn. Derfor kan man nemt tro, at kvaliteten ikke betyder noget. Men det gør den. Hvis du vil have et plankeværk, der består i mange år, ikke bliver nedbrudt af vores fugtige kolde klima eller vælter i en orkan, så betyder trætypen og tykkelsen på plankerne rigtigt meget.

Fancy Fences tilbyder 3 modeller plankeværk. Seven Seas (brunt olieret), Wedge Wall (malet) og Trapez tile (malet). Tykkelsen på de høvlede planker er 50 mm. Vi bruger den bedste nordligt voksende gran. Alle vores designs er fræset på en CNC maskine.

Til disse hegn tilbyder vi enten H-stolper i Eg eller Eg på stålkerne. Alle 3 modeller skal samles med skruer. Hegnets mål efter opsætning er 180x200 cm. Overligger kan til- og fravælges.

Vedligeholdelse: maling er Beckers "perfect täcklasyr". En fremragende vandbaseret maling tilsat meget lidt alkyd og 7% linolie. Denne komposition bevirker, at malingen trænger ind i træet, dækker meget godt og ifølge producenten ikke vil skalle af efter selv mange lag maling ovenpå.

Se vores produkter

Pris pr. FAG (inkl. moms)

Varebeskrivelse

Seven Seas

Bruntolieret gran

FAG (HXL):

180x200, saml-selv

Stolpe:

Kastanje eller Ceder

Bundpl.:

Kastanje eller Ceder

Leveringstid:

3-5 uger

Kastanje
kr. 3500,00
Ceder
kr. 3000,00

 

Vi er din kyndige partner i København og på Sjælland

Når du står overfor at skulle vælge, hvilket hegn der opfylder dine ønsker, er vi din kyndige partner. Vi er klar til at hjælpe dig på rette vej. De 2 plankeværk "SEVEN SEAS" og "TIKØB" er populære blandt vores gør-det-selv kunder, fordi opsætningen er simpel og hurtig. ESRUM hegnet er mere tidskrævende at opsætte, men med vores opsætningsvejledning kan dette hegn også nemt opsættes af gør-det-selv kunder. Har du brug for hjælp til opsætning af plankeværket tilbyder vi denne service på hele Sjælland.


Kontakt os for et tilbud i dag

Du er velkommen til at ringe på telefon 32 17 40 95 24 65 40 95 eller skrive på mail info@fancyfences.dk, hvis du har spørgsmål til leverance eller montering af plankeværk.