Vores målsætning i Fancy Fences er at yde en professionel rådgivning til vores kunder samt give en garanti for at levere designhegn til haven af høj kvalitet med en lang levetid. Valget er træsort er af afgørende betydning for hegnets holdbarhed og levetid.

 

Lamelhegn fra Fancy Fences

Hvis du er på udkig efter et nabovenligt træhegn til haven eller et hegn som bare er super nemt at opsætte hurtigt, så kan et lamelhegn meget vel være den helt rigtige løsning. 

Fancy Fences har 2 modeller lamelhegn i Robinietræ, som er en særdeles holdbar træsort pga. sine giftige enzymer, der holder svampe og insekter lang væk. Lamelhegnet "Høsterkøb" kan tilbydes enten sortmalet som lukket model, eller i olieret natur som halvåben model.

 

Vedligeholdelse af Lamelhegn

Vedligeholdelse - natur: den udendørs olie fra OSMO, som lamelhegnet leveres med, dækker fint men vil med tiden skalle bort medmindre at man jævnligt (2 årligt) holder hegnet med den samme olie. Vi foreslår, at man lader hegnet patinere gråt med tiden, da patineringen for Robinie er pæn og lys, og da træet jo kan tåle at stå ubehandlet. Vi tror, at man uanset sine gode intentioner om at holde hegnet med olie før eller siden i sit liv mister fokus på at oliere hegnene regelmæssigt, og så vil patinaen sejre i sidste ende.

Vedligeholdelse - malet: maling er Beckers "perfect täcklasyr". En fremragende vandbaseret maling tilsat meget lidt alkyd og 7% linolie. Denne komposition bevirker, at malingen trænger ind i træet, dækker meget godt og ifølge producenten ikke vil skalle af efter selv mange lag maling ovenpå. Husk at sort maling tiltrækekr solens varme og at træ som vender syd/vest oftere skal males over. Der skal males hvert 2-3 år med den samme maling.

Se vores produkter

Priser for lamelhegn (inkl. moms)

Varebeskrivelse

Høsterkøb malet

Lamelhegn i robinietræ sort (lukket model)

FAG (HXL):

180X180 cm, samlet modul

Stolpe:

Malet Sibirisk cedertræ, 12 X 12 X 300 cm

Leveringstid:

begrænset lagervare

lukket model (kun i sort)
kr. 3000,00
Varebeskrivelse

Høsterkøb - Natur

Lamelhegn i olieret Robinietræ (Åben model)

FAG (HXL):

180X180 cm, samlet modul

Stolpe:

Robinie, 12 X 12 X 280 cm

Leveringstid:

Lagervare

åben model
kr. 3000,00

Nem og hurtigt montering af lamelhegn

Vores lamelhegn leveres i færdigsamlede moduler som er nemme og hurtige at montere direkte til stolperne med 2 vinkelbeslag. Vi udbyder som standard alle lamelhegn i størrelsen 180X180 cm. Man vil typisk hæve hegnet 2-3 cm over jordniveau, så stolperne bør minimum monteres 185 cm over jordniveau. Skulle der være brug for ekstra vejledning, kan vi dog stå til rådighed med hjælp til montering på hele Sjælland.

Ønsker du kun 2-4 stk. lamelhegn til at lave et læhegn i hjørnet af haven eller på terrassen, så er den halvåbne model den rette løsning. I stormvejr vil denne model bedre kunne bryde vinden end den lukkede model. Den lukkede model er selvsagt mere privat.

 

Vi hjælper dig gerne på vej

Hvis du vil høre mere om, hvilke lamelhegn Fancy Fences kan levere, eller hvis du har andre spørgsmål til vores træhegn i øvrigt, så hjælper vi dig gerne på vej. Du kan ringe på telefon 32 17 40 95 / 24 65 40 95 eller skrive på mail info@fancyfences.dk