Havehegn i nye spændende designs

Vores designhegn er havehegn med en lang levetid. Dels på grund af de træsorter hegnene produceres i, som er Robinietræ, Nordsvensk gran, egetræ og Lærk. Dels på grund af den træbeskyttelse, som vi leverer hegnene med. Hvad enten du vælger et malet eller et olieret hegn, så indeholder alle typer overfladebehandling UV-filter, som beskytter hegnet mod en hurtig afblegning fra sollyset. Desuden er der anvendt en ny teknologi maling fra Beckers med 8% linolie i, som betyder, at malingen trænger dybt ind i træet og heller ikke skaller, selvom man maler over mange gange med den samme maling. Derfor er vores støjhegn og designhegn en god investering i fremtiden, når du skal vælge dit næste hegn.

Plankeværk ─ Designhegn i Nordisk gran

Plankeværk tilbydes i 2 modeller: 

  • "Seven Seas" består af 5x7 cm brunt olierede gran rafter, som er CNC fræset i et bølget mønster. Stolper af olieret eg.
  • "Wedge" består af 5x7 cm sort eller hvid malede granrafter, som er CNC fræset i et kileformet mønster. Stolper af malet eller olieret eg.
  • "Trapez" består af 7x7 cm sort malede granrafter, som er CNC fræset i et trapezformet mønster. Stolper af malet eller olieret eg.

Se vores plankeværk

Vi kan tilbyde

Kontakt os