Havehegn i nye spændende designs

Vores designhegn er havehegn med en lang levetid. Dels på grund af de træsorter hegnene produceres i, som er Robinietræ, Nordsvensk gran, egetræ og Sibirisk Lærk. Dels på grund af den træbeskyttelse, som vi leverer hegnene med. Hvad enten du vælger et malet eller et olieret hegn, så indeholder alle typer overfladebehandling UV-filter, som beskytter hegnet mod en hurtig afblegning fra sollyset. Desuden er der anvendt en ny teknologi maling fra Beckers med 8% linolie i, som betyder, at malingen trænger dybt ind i træet og heller ikke skaller, selvom man maler over mange gange med den samme maling. Derfor er vores støjhegn og designhegn en god investering i fremtiden, når du skal vælge dit næste hegn.

Lamelhegn ─ Designhegn i Robinietræ

Lamelhegn tilbydes i 2 modeller:

  • "Høsterkøb - Natur" i olieret Robinietræ, åben model.
  • "Høsterkøb - Sortmalet" i malet Robinietræ, lukket model.

Se vores lamelhegn

Plankeværk ─ Designhegn i Nordisk gran

Plankeværk tilbydes i 2 modeller: 

  • "Seven Seas" består af 5x7 cm brunt olierede gran rafter, som er CNC fræset i et bølget mønster. Stolper af olieret eg.
  • "Wedge wall" består af 5x7 cm sort eller hvid malede granrafter, som er CNC fræset i et kileformet mønster. Stolper af malet eller olieret eg.
  • "Trapez Tile" består af 7x7 cm sort eller hvid malede granrafter, som er CNC fræset i et trapezformet mønster. Stolper af malet eller olieret eg.

Se vores plankeværk